Naar hoofdinhoud
24/05/2024

“Speciaal om de ondernemersbokaal híer door te geven”

Als je het hoofdkantoor van Cargo Service Europe binnenkomt, kun je er bijna niet omheen: de wisselbokaal die hoort bij de titel Ondernemer van het Jaar. Eigenaar Martijn Vos won de prijs vorig jaar tijdens het Business Gala Oss. De eretitel mag hij natuurlijk houden, maar de trofee verhuist binnenkort.

Op zaterdag 25 mei wordt tijdens het Business Gala 2024 bekend wie Martijns opvolger is. Dat gebeurt op eigen grond: in de nieuwe bedrijfshal van CSE Sorting. “Het is heel speciaal om de ondernemersbokaal juist híer door te geven. De titel is een mooie erkenning voor ons hele team, dus we hadden de prijs graag gehouden. Maar dat mag niet. Wel kan ik zeggen: kom hem maar halen, haha!”

“Als ondernemer moet je overtuigd zijn van je ideeën”

‘Een pionier die het groots aanpakt’
Wie er dit jaar met de eervolle ondernemersprijs naar huis gaat, maakt gala-presentator Xander de Buisonjé vanaf onze splinternieuwe sorteermachine bekend. Heeft Martijn voorkeur? “Dat heb ik zeker. Het liefst geef ik de bokaal door aan een pionier die het groots aanpakt. Daarbij gaat het me niet om een jarenlange historie of een miljoenenomzet, maar wel om lef en geloof in zichzelf. Als ondernemer moet je overtuigd zijn van je ideeën.”

Geweldig weekend
In aanloop naar het Business Gala kreeg Martijn de vraag of hij mee wilde denken over de organisatie. “Het wordt geen CSE-feestje, maar een feestje bij CSE”, benadrukt Martijn. De volgende dag is er wél een eigen feest: dan organiseren we onze familiedag. Wat een geweldig weekend!”