Naar hoofdinhoud

Way of working

Op weg naar zekerheid en flexibiliteit.

Natuurlijk, we rijden van aluminiumproducent naar blikfabriek. En van blikfabriek naar drankenproducent. Maar we doen veel meer.

Ook slaan we voorraad op in onze strategisch gelegen warehouses. En op de weg terug vervoeren we aan blik verwante goederen, zoals lege pallets, scrap en machinaal gesorteerde layer cards. Daarmee hebben we een routekaart die niet alleen ontzettend praktisch is, maar stiekem ook ontiegelijk slim. Altijd met een traject dat specifiek voor een opdrachtgever is uitgestippeld.

De routekaart naar: zekerheid

Voor elke blikjesproducent leidt onze routekaart naar zekerheid: we zijn altijd op de juiste tijd op de juiste plek. Verrassingen onderweg? Dankzij onze extreme focus en vaste routes kennen we die niet. En is er iets extra’s nodig om mee te kunnen bewegen met een capaciteitsvraag? Laat dat maar aan ons over.

Warehouse can storage | Cargo Service Europe | CSE
Warehouse can storage | Cargo Service Europe | CSE

De routekaart naar: flexibiliteit

Ook kunnen opdrachtgevers dankzij onze routekaart rekenen op flexibiliteit. Net als hun klanten, de drankenproducenten. Het zit sowieso niet in ons systeem om ‘nee’ te zeggen. Maar dat hoeven we ook niet, dankzij ons stabiele transportnetwerk, ons uitgebreide vrachtwagenpark en de ruimte in onze warehouses voor een enorme voorraad drankblikjes.

Het innovatieve pad.

Waar we met opdrachtgevers ook naartoe gaan: we kiezen bij voorkeur het innovatieve pad. Of het slimmere. We willen in elk geval altijd sneller en verder vooruit dan eigenlijk voor mogelijk wordt gehouden. En dat doen we door innovaties te combineren, groot te denken en lef te tonen. Vernieuwende en duurzame oplossingen volgen dan vaak vanzelf.

CSE warehouse solar roof | Cargo Service Europe | CSE

Voedselveiligheid en kwaliteits management.

Voedselveiligheid en kwaliteitsmanagement zijn uiteraard ook belangrijk in onze werkwijze. Uit de behaalde ISO 22000 en ISO 9001-certificaten blijkt dat onze transportdiensten en de warehouses aan de erkende normen voldoen.