Naar hoofdinhoud

Warehousing

Blijf snel en wendbaar in bevoorrading.

Is er een daling in de afname van blikjes? Of juist een flinke piek? Dan kan dat voor knelpunten zorgen in het productie- of logistieke proces. Maar dankzij onze warehouses hoeft dat zeker niet. Hier is namelijk volop plek voor voorraad.

CSE Locaties

Onze warehouses zijn gelegen op strategische plekken in Zuidoost-Nederland: in Born en Weert. Vanaf deze locaties kunnen we drankenproducenten in de Benelux, Noord-Frankrijk en het Ruhrgebied snel en flexibel bevoorraden. Een spoedbestelling? Die is binnen twaalf uur op de plaats van bestemming.

Warehouses Certificering

Beide magazijnen zijn BREAAM-gecertificeerd. Dit bewijst dat we niet alleen op het gebied van energie duurzame prestaties leveren, maar in de volle breedte: van afval en water tot en met management en gezondheid.

BORN WAREHOUSING

  • 10000 m2m2 warehouse

Born Warehousing
Holtum-Noordweg 20
6121 RE Born
The Netherlands

Born is een trimodale logistieke hotspot.

Ons warehouse in Born grenst aan de A2 en ligt dicht bij knooppunt Kerensheide, dat de A2 met de A76 verbindt. Dat deze locatie ook via een spoorverbinding en waterverbinding bereikbaar is, maakt het een trimodale logistieke hotspot.

WEERT WAREHOUSING

  • 10000 m2m2 warehouse

Weert Warehousing
Via Raeka 4
6003 NK Weert
The Netherlands

Weert is dicht bij klanten van onze klanten.

Het warehouse in Weert ligt geografisch perfect: aan de A2 en dichtbij enkele klanten van onze klanten. Hierdoor zijn routes kort en is het transport duurzaam en efficiënt.