Naar hoofdinhoud
29/01/2024

Stage / Afstudeeropdracht Finance & Control

Stage / Afstudeeropdracht Finance & Control

Ben jij een enthousiaste hbo-student Finance & Control? En ben je op zoek naar een mooi bedrijf voor je stage of afstudeeropdracht? Dan hebben we je bij CSE iets moois te bieden!

Cargo Service Europe is een vooraanstaande speler in de logistieke sector. Omdat we hard groeien – en dat de komende jaren zullen blijven doen – willen we onze administratieve processen en interne controle gedetailleerd omschrijven. Een perfecte opdracht voor een enthousiaste hbo-student!

Dit ga je doen

Op basis van de relevante theorie beschrijf je de huidige administratieve processen, inclusief de interne controlemaatregelen als basis voor een betrouwbare informatievoorziening. Door middel van een literatuuronderzoek én interviews verzamel je alle benodigde gegevens voor je opdracht.

Wie zijn wij?

Cargo Service Europe focust op lege blikjes. We bieden een uitgebreide service aan onze klanten door hun blikjes te vervoeren en/of op te slaan in een van onze twee warehouses. Ook pionieren we volop om een zelfvoorzienende duurzame energieketen te ontwikkelen. We lopen dus voorop in de markt.

Noem ons eigenwijs. Of enthousiast. We durven in ieder geval anders te denken. Én we durven om voor de moeilijke weg te kiezen. Uiteindelijk komen we hierdoor namelijk tot logistieke oplossingen die flexibeler, duurzamer en efficiënter zijn. En daarmee zijn onze klanten het beste geholpen. Ons motto is dan ook Quality By Difference.

Wie zoeken we?

We zoeken een gemotiveerde student in de eindfase van de hbo-opleiding Finance & Control die:

  • Goede sociale vaardigheden heeft
  • Prima zelfstandig kan werken
  • Een gezonde dosis humor heeft
  • Kritisch, eerlijk en direct is
  • Zich prettig voelt in een informele werkomgeving
  • Affiniteit heeft met het opstellen van AO/IC-beschrijvingen
  • Affiniteit heeft met de logistieke sector

Wat bieden we?

Een unieke kans om in korte tijd veel kennis op te doen over de logistieke sector, en dan voornamelijk over de wereld van de blikjes (can-industrie). Natuurlijk begeleiden we je binnen onze bedrijfsmuren, maar je schakelt ook veel met onze externe accountant.

Uiteraard belonen we je harde en nuttige werk in de vorm van een passende stagevergoeding. Verder is er alle ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid. Je kunt je dus razendsnel ontwikkelen!

Interesse? Neem contact op met Anne van Haaren via: anne.vanhaaren@cargoserviceeurope.com