Naar hoofdinhoud
07/02/2024

Cargo Service Europe stelt Anita Leeijen aan als Group CFO

Anita Leeijen is onze nieuwe Group CFO. Daarmee is ze uiteraard verantwoordelijk voor de cijfers, maar ze focust ook op verdere internationalisering en wereldwijde partnerschappen. Daarnaast gaat ze leidinggeven aan onze organisatie. Dat doet ze met een drive die perfect bij ons past, want ook Anita wil altijd vooruit. In dit blog stelt ze zich voor.

Welkom bij CSE! Wat heb je hiervoor gedaan?
“Eerder was ik commercieel directeur bij Zwanenberg Advies en managing director bij BANVO. In die rollen was ik betrokken bij verschillende overnames, financieringen en uitdagende projecten. Met de kennis en ervaring die ik daarmee opdeed, weet ik zeker dat ik voor CSE van betekenis kan zijn.”

Op welke manier precies?
“CSE groeit ontzettend hard en dat willen we blijven doen. De focus ligt de komende jaren op verdere internationalisering, wereldwijde partnerschappen en nieuwe buitenlandse vestigingen.”

“Ik kom terecht bij een bedrijf met veel warme mensen die supergedreven zijn”


En daar ga jij je mee bezighouden?

“Inderdaad. Als Group CFO word ik verantwoordelijk voor de cijfers, maar ga ik ook sterk focussen op de grote stappen voor de toekomst. Daarnaast geef ik leiding aan onze organisatie. Een drukke baan dus, maar die daagt me juist uit. Daarin kan ik al mijn kwaliteiten kwijt. En ik voel het vertrouwen, wat me motiveert om iets moois toe te voegen aan CSE.”

Tot slot: waarom pas je bij ons?
“Ik ben altijd bezig met de volgende uitdaging. Hier krijg ik de kans om vanuit een sterk fundament te werken aan relevante zaken als toekomstbestendigheid en duurzaamheid. Maar net zo belangrijk: ik kom terecht bij een bedrijf met veel warme mensen die supergedreven zijn. Ik voel me nu al thuis.”

“We zochten iemand zoals Anita.”

CSE-eigenaar Martijn Vos is overtuigd van de kwaliteiten van Anita. “Ze heeft in andere branches in het bedrijfsleven heel veel waardevolle ervaring opgedaan. Daarmee brengt ze een kritische blik en nieuwe kennis in huis, onder andere op het gebied van overnames en digitalisering. Zo iemand zochten we, want we groeien hard, mede door de uitbreiding van zusteronderneming CSE Sorting.”