Naar hoofdinhoud
02/10/2023

“Ik ben gek op de voortdurende puzzel”

Lennart Sanders is sinds 2017 bij ons in dienst. Als Inventory Controller is hij onder andere het wakende oog over onze palletvoorraad. Dat zijn werk iedere dag weer nieuwe (onvoorspelbare) uitdagingen oplevert, vindt Lennart een van de allerleukste aspecten van zijn job.

Lennart, hoe belangrijk is de factor mens bij CSE?
“Heel belangrijk. Iedereen is bereid om de mouwen op te stropen. Oók de managers en directeuren. Ik herinner me situaties waarin we wat handjes tekort kwamen. Dan trok het management naar de warehouses om mee te draaien op onze heftrucks. Dat is typisch CSE: we benoemen het probleem, maar pakken meteen door. We vinden altijd een oplossing.”

 Welke kernwoorden passen bij de CSE-cultuur?
“Informeel, betrokken en professioneel. Samen gaan we iedere dag écht voor kwaliteit. En dat lukt ons ook, dankzij duidelijke communicatie, goede afspraken en de intrinsieke motivatie om altijd een stapje extra te zetten. Voor onze klanten én voor elkaar.”

“Met onze flexibiliteit maken we het verschil”

Hoe merk je dat als leverancier of klant?
“Neem de keer dat een blikleverancier een IT-probleem had. Hierdoor hadden ook wij geen volledig overzicht meer in onze voorraad. In zo’n geval komt er iets extra’s los. We hebben toen Excel-sheets en Google-spreadsheets in elkaar gedraaid, en geroeid met de riemen die we hadden. Met succes, want voor deze leverancier was CSE toen de enige partij die nog kon uitleveren.”

Heb je genoeg ruimte om je te ontwikkelen?
“Zeker weten. Ik ben begonnen als heftruckchauffeur en vervolgens via een functie als administrator doorgegroeid naar mijn huidige rol. Momenteel volg ik een studie Warehouse Management. Dus ja: ik krijg alle ruimte om mezelf te ontwikkelen.”

Helemaal op je plek dus?
“Absoluut! Wat me bij CSE vooral bevalt, is het dynamische karakter van onze logistiek. Onze planning kan zómaar veranderen, bijvoorbeeld doordat een relatie met een uitdaging zit. Daar moet je tegen kunnen. Bij mij gaat het zelfs nog een stap verder: ik ben gek op die voortdurende puzzel. Met onze flexibiliteit maken we juist het verschil.”