Naar hoofdinhoud
20/06/2024

“Groeikansen? Die zijn hier ongelimiteerd!”

Op het visitekaartje van Joenoes Siahija staat Customer Care Specialist. Maar in werkelijkheid is zijn functie veel breder. En bovendien: veel dynamischer. Precies wat Joenoes zoekt, want hij houdt van afwisseling en uitdaging.

“Als Customer Care Specialist beheer ik een van onze key accounts”, aldus Joenoes. “Daarnaast vervul ik een coördinerende rol voor verschillende andere klantactiviteiten. Ook verzorg ik een stuk vlootbeheer en ben ik deels verantwoordelijk voor materiaalbeheer. Veelzijdig? Dat klopt! En dat past ook perfect bij mijn karakter. Ik sta nu eenmaal niet graag aan de zijlijn. Waar ik een bijdrage kan leveren aan het succes van ons bedrijf, doe ik dat.”

Sneltrein
“Ik kwam in 2018 in dienst bij CSE. Weet je dat ik toen eigenlijk niets had met transport en logistiek? Ik was 21 jaar lang horecaportier geweest en had een operationele, aansturende rol bij een beveiligingsbedrijf. Maar ja, soms wil je eens wat anders… Iemand wees me op een vacature bij CSE. Na een fijne sollicitatie besloot ik op de CSE-sneltrein te stappen. En daar heb ik geen moment spijt van gehad.”

“Go with the flow, dan ontstaan de kansen vanzelf”

Kwaliteit voor alles
“Ons bedrijf is enorm in ontwikkeling, zeker de laatste jaren. Bijvoorbeeld op het gebied van automatisering, maar ook in hoe we omgaan met klanten. Die willen we op de best mogelijke manier bedienen: kwaliteit gaat voor alles. Logisch én nuttig dus, dat de afdeling Customer Care is opgericht. Ik bedoel, als “Quality by Difference” je slogan is… Ik vind het heel gaaf dat ik een bijdrage kan leveren aan het vormgeven en uitdragen van onze bedrijfsvisie.”

Go with the flow
“De groeikansen bij CSE zijn ongelimiteerd: the sky is the limit. Als je zélf wil, is er meer dan genoeg ruimte om door te groeien. Dat perspectief maakt het voor mij interessant. Ik heb geen specifiek ontwikkelingspad uitgestippeld; ik vind het vooral heel boeiend om onderdeel te zijn van een groeiende organisatie. Mijn motto is: go with the flow, dan ontstaan de kansen vanzelf.”