Naar hoofdinhoud
19/01/2024

“De samenwerking is aan beide kanten zeer loyaal”

Quality by difference is onze belofte. Of we die waarmaken? Dat weten onze partners. Met BAS Group werken we sinds dag één zeer intensief samen. Het partnerschap gaat zelfs verder dan een zakelijke relatie. Hoe dat zit? Dat vertelt Bas van Heertum, CEO bij de internationale grootmacht in de handel van commerciële voertuigen en machines.

De samenwerking

“Toen Martijn voor zichzelf begon, zag ik het vuur in zijn ogen. Ik geloofde meteen in zijn plannen en besloot hem te helpen met de financiering van zijn eerste vloot trucks. Niet veel later kon hij die investeringen zelf doen, maar ook toen zijn we de trucks blijven leveren. En dat doen we nog steeds: we helpen CSE aan (elektrische) vrachtwagens, beheren hun vloot en doen reparatieonderhoud. Ook verzorgen we trainingen voor de chauffeurs. De samenwerking is aan beide kanten zeer loyaal.”

De meerwaarde

“Onze bedrijven hebben veel gemeen. Processen kunnen altijd beter en we zijn uitermate ambitieus. Ook binnen onze samenwerking streven we naar het optimale. Een bijzondere meerwaarde zit ‘m in het delen van kennis. We volgen de macro-economische ontwikkelingen op de voet en bespreken die heel open. Hierdoor verbeteren we elkaars concurrentiepositie. Verduurzamen doen we ook zij-aan-zij. Mede door onze inbreng kan CSE straks CO2-neutraal transporteren. Vergis je niet: dat heeft een gigantische impact.”

De toekomst

“Wat ik bewonder aan CSE is de vooruitziende blik van het bedrijf. Ze weten waar de markt naartoe beweegt en zijn hun concurrenten altijd een stap voor. Martijn verlangt daarbij het allerbeste van zijn team én van zijn partners. De lat ligt terecht hoog. Door eerlijk naar elkaar te zijn en de vinger op de zere plek te durven leggen, kom je samen verder. Ook draagt het bij aan een betrouwbare relatie. De afgelopen jaren hebben we samen al veel mooie stappen gezet, maar we barsten nog steeds van de energie en ambitie. Ik kijk ernaar uit om te ontdekken wat ons dat gaat brengen.”