Naar hoofdinhoud
06/12/2023

“Alle ruimte om stappen te zetten”

Sinds april 2020 is Marian Damen onze Assistent Finance Manager. Ze geniet van haar werkzaamheden, waarmee ze onze Finance Manager ondersteunt. Maar daar houdt het niet op: Marian volgt de masteropleiding Finance & Control.

“Het is altijd goed om jezelf te ontwikkelen”, lacht Marian. “Ik ben 43, en werk dus nog zeker zo’n 25 jaar. In die tijd wil ik nog van alles leren! Gelukkig is er bij CSE meer dan genoeg ruimte om te groeien. De masterstudie die ik volg, duurt minimaal twee jaar. De studiebelasting is aanzienlijk, maar als je het goed plant is het te overzien. En: het is hartstikke leuk, ik leer er ontzettend veel van.”

Opleiding en groei
“Waar ik naartoe wil groeien? Dat weet ik niet precies. Het fijne is dat ik het ook nog niet hóef te weten. CSE groeit hard, en daarmee ontstaan vanzelf nieuwe mogelijkheden. Logisch dus, dat opleiding en groei van medewerkers een vast onderdeel is van onze voortgangsgesprekken.”

“Groeien is voor mij een belangrijke drijfveer”

Liefde voor cijfers
“Los van mijn opleiding biedt ook mijn huidige functie genoeg uitdaging. Waar de Finance Manager de grote financiële lijnen in de gaten houdt, zorg ik voor de details. Het inboeken van financiële gegevens, grootboekrekeningen maken, memoriaalboekingen verwerken… Met cijfers heb ik altijd iets gehad. En ik vind mijn werk iedere dag opnieuw uitdagend. Een ander groot pluspunt zijn mijn collega’s. Ik ben hier bij CSE in een heel leuk team terechtgekomen.”

Ruimte voor stappen
“Of ik het naar mijn zin heb? Zeker weten. Sowieso ben ik geen jobhopper. Ik zit graag langere tijd op dezelfde plek. Bij mijn vorige werkgever heb ik tien jaar gewerkt, en bij die daarvoor negen. Maar let op: ‘op dezelfde plek zitten’ is iets heel anders dan stilzitten. Ik zoek altijd naar uitdagingen; groeien is voor mij een belangrijke drijfveer. Daarom is het zo fijn dat hier alle ruimte is om stappen te zetten.”