Over ons

Cargo Service Europe (CSE) is in korte tijd uitgegroeid tot een belangrijke speler in het Full Truck Load en grootvolume-segment in de Benelux. Vanuit Oss zijn dagelijks meer dan 100 trekkende eenheden op weg door heel Europa, met name in Frankrijk, Duitsland en de Benelux.

Klantgerichte
aanpak

We onderscheiden ons met onze klantgerichte aanpak met aandacht voor service en kwaliteit. Dat vertaalt zich in open communicatie: korte lijnen, duidelijk vertellen wat wel en niet mogelijk is en geen prijsveranderingen. We denken niet alleen mee, we steken ook onze nek uit. Op die manier nemen we opmerkelijke initiatieven en boeken we resultaten die minstens even opmerkelijk zijn. Dat is volgens ons 'Quality by Difference'.

cse-collage-1

plaatje2

Regionale partners

CSE werkt bij voorkeur samen met regionale partners, onder meer met zo’n 15 kleine transportondernemingen uit de regio. Die bundeling van krachten zorgt voor een hoge betrokkenheid. Om de regionale rol te onderstrepen is CSE recent ook als lid toegetreden tot het Logistiek Platform Oss. Wij geloven in deze samenwerking, waardoor Oss, de regio en de logistieke partners samen sterk staan, schouder aan schouder.Trotse en betrokken partner van: