Asia Trading

CSE Asia Trading slaat als handelsmaatschappij een brug tussen Nederlandse bedrijven en producenten in Azië. Via een wijdvertakt netwerk in landen als Maleisië, Hong Kong, Viëtnam, Thailand, Taiwan en de Filipijnen verzorgen wij groot volume producties tegen zeer gunstige tarieven. In samenwerking met vaste agenten en fabrikanten waarborgt CSE Asia Trading een gestroomlijnd proces:

• leveranciersselectie en offertestadium
• productsamples en kwaliteitscontrole
• productie en logistiek
• administratieve afhandeling

Nederlandse contactpersonen ter plekke

Bovendien zijn uw contactpersonen van CSE regelmatig op locatie om enerzijds bestaande producties te controleren en anderszijds nieuwe geschikte producenten te selecteren. Door ter plekke aanwezig te zijn, zijn wij nauw betrokken bij de ontwikkeling van nieuwe producten en productiemogelijkheden. Met name op het gebied van verpakkingsmaterialen hebben wij inmiddels een ruime ervaring opgebouwd en profiteren onze Nederlandse afnemers van aanzienlijke kostenbesparingen ten opzichte van bestaande leveranciers. Daarbij zien wij erop toe dat de leverzekerheid en kwaliteit gegarandeerd zijn.

Wij geloven erg in duidelijkheid. Daarom weet u vooraf exact wat de kosten zijn, hoe de productie eruit ziet en blijft u het gehele traject contact houden met een Nederlandse contactpersoon. Wij kennen de weg in Azië en dat biedt kansen voor u!